[ONLINE] Analiza cromatică cu 12 anotimpuri

[ONLINE] Analiza cromatică cu 12 anotimpuri

Analiza cromatică este un instrument de simplificare a garderobei, care ne ajută să luăm decizii rapid, să facem economii și să arătăm excelent în fiecare zi. În urma analizei cromatice online cu 12 anotimpuri vei obține paleta de culori care te avantajează și sfaturi concrete despre utilizarea acesteia (vestimentație, culoarea părului, machiaj). Totul într-un raport scris, pe care îl vei putea consulta de fiecare dată când vei avea nevoie.

Află mai multe
[BUCUREȘTI] Analiza cromatică tonală

[BUCUREȘTI] Analiza cromatică tonală

Îți dorești să porți culori, însă doar cele care ți se potrivesc? Descoperă nuanțele care te avantajează! Atunci când porți culorile potrivite, pielea ta este mai luminoasă, ochii tăi sunt mai strălucitori, iar aspectul tău este plin de viață. Atunci când știi culorile care te avantajează, economisești și arăți excelent! Analiza cromatică tonală realizată în studio de Irina Sauciuc, consultant de culoare certificat Colour Me Beautiful.

Află mai multe
[ONLINE] Meditații de stil

[ONLINE] Meditații de stil

O întâlnire cu un stilist personal te ajută să ajungi mai ușor la stilul pe care ți-l dorești, prin claritatea pe care ți-o oferă. Abordăm provocările tale de stil și le rezolvăm împreună prin activități practice, cum ar fi identificarea stilului vestimentar, asortarea articolelor vestimentare și a accesoriilor, activități de planificare a garderobei. Vorbim despre: stil personal, garderoba capsulă, personal shopping, lecții de automachiaj.

Află mai multe