Bună, sunt Irina Sauciuc, Stilist Vestimentar la Capsula cu Stil și îți mulțumesc că ești aici! O zi este excelentă pentru mine atunci când pot aduce culoare în viața unui client, oferind sfaturi avizate de cromatică și stil vestimentar. Sunt pasionată de tainele unui stil autentic și cred că merităm să purtăm în fiecare zi hainele și culorile care ne fac să ne simțim încrezători, bine-dispuși și inspirați.

Am locuit pentru 6 ani în Milano pentru studii în Statistică, timp în care am admirat frumusețea culorilor și stilul vestimentar bine definit. Milano este o sursă de inspiratie continuă: în vitrine, pe străduțe, în mijloacele de transport, în cafenele, la cursuri. Revenind în România in 2016, mi s-a făcut dor de sursa continuă de inspirație și mi-am dorit să înțeleg cum se construiește un stil autentic. M-am reconectat cu pasiunea pentru modă și culoare absolvind cursurile de Stilism și Consiliere Vestimentară la ILBAH, Stil Vestimentar Masculin la Fundația Calea Victoriei, Analiză Cromatcă și Machiaj (Colour & Makeup) la Colour Me Beautiful Romania, citind cărți de cromatică și modă, analizând palete de culori și alcătuind ținute armonioase.

În ultimii 3 ani, am ajutat peste 120 de oameni să descopere culorile care îi fac să strălucească folosind analiza cromatică digitală. Acum ofer servicii de consultanță de culoare în persoană, folosind sistemul tonal Colour Me Beautiful, cel mai inovativ sistem la momentual actual. Încurajez întotdeauna oamenii să aducă un pic de roz - sau galben, oranj, verde, roșu, albastru sau mov - în viețile lor. Misiunea mea este de să ghidez oamenii să îmbrățișeze culorile care îi avantajează, să își descopere stilul personal și să își creeze o garderobă care îi inspiră zi de zi! #capsulacustil