Despre mine
Bună, sunt Irina Sauciuc, Stilist Personal la Capsula cu Stil și îți mulțumesc că ești aici! O zi este excelentă pentru mine atunci când pot aduce culoare în viața unui client, oferind sfaturi avizate de cromatică și stil vestimentar. Sunt pasionată de tainele unui stil autentic și știu că merităm să purtăm în fiecare zi hainele și culorile care ne fac să ne simțim încrezători, bine-dispuși și inspirați.

Am locuit pentru 6 ani în Milano pentru studii în Statistică, timp în care am admirat frumusețea culorilor, stilul vestimentar bine definit. Milano este o sursă de inspiratie continuă: în vitrine, pe străzi, în autobuze, la cursuri. Revenind în România in 2016, mi s-a făcut dor de sursa continuă de inspirație și mi-am dorit să înțeleg cum se construiește un stil autentic. M-am reconectat cu pasiunea pentru modă și culoare absolvind cursurile de Stilism și Consiliere Vestimentară la ILBAH, Automachiaj la Fundația Calea Victoriei, citind cărți de cromatică și modă, analizând palete de culori și alcătuind ținute armonioase.

În ultimul an, am ajutat peste 100 de oameni să își identifice culorile prietene și stilul personal. În același timp, sesiunile de stil și culoare m-au ajutat să cresc și să învăț, la rândul meu, din experiența persoanelor minunate pe care le-am cunoscut. Încurajez întotdeauna oamenii să aducă un pic de roz - sau galben, oranj, verde, roșu, albastru sau mov - în viețile lor. Misiunea mea este de a ghida oamenii să îmbrățișeze culorile prietene, să își descopere stilul personal și să își creeze o garderobă care îi inspiră zi de zi. Îmi doresc să fim cu toții noi înșine, în cele mai frumoase culori ale noastre!