Despre mine
Bună, sunt Irina Sauciuc, Stilist Personal la Capsula cu Stil. Îți mulțumesc că ești aici!

O zi este bună pentru mine atunci când pot aduce culoare în viața unui client, oferind sfaturi avizate de cromatică și stil vestimentar. Sunt pasionată de tainele unui stil autentic și cred că merităm să purtăm în fiecare zi hainele și culorile care ne fac să ne simțim încrezători și inspirați.

Am locuit pentru 6 ani în Milano pentru studii în Statistică, timp în care am admirat frumusețea culorilor, stilul vestimentar bine definit. Milano este o sursă de inspiratie continuă: pe stradă, în autobuze, la cursuri, în vitrine. Revenind în Romania in 2016, mi s-a făcut dor de sursa continuă de inspirație și mi-am dorit să înțeleg cum se construiește un stil autentic.

M-am reconectat cu pasiunea pentru modă și culoare absolvind cursurile de Stilism și Consiliere Vestimentară la ILBAH, Automachiaj la Fundația Calea Victoriei și Automachiaj cu Ana Maria Cucută. Și citind cărți de cromatică și modă, analizând palete de culori și alcătuind ținute armonioase.

Misiunea #capsulacustil este despre îmbrățisarea culorilor prietene, descoperirea stilului personal și o garderobă care ne inspiră zi de zi!