Analiza cromatică

Îți dorești să porți culori, însă doar cele care ți se potrivesc? Descoperă nuanțele care te avantajează! Atunci când porți culorile potrivite, pielea ta este mai luminoasă, ochii tăi sunt mai strălucitori, iar aspectul tău este plin de viață. Atunci când știi culorile care te avantajează, economisești și arăți excelent!

În timpul analizei cromatice tonale, realizată de Irina Sauciuc, consultant de culoare certificat Colour Me Beautiful:

  • Vei înțelege de ce anumite culori te avantajează în mod deosebit
  • Vei învăța care este tipologia ta cromatică
  • Vei învăța cum să porți și să combini culorile
  • Vei beneficia de sfaturi practice pentru un machiaj de zi (identificare nuanța fond de ten, corector, culori machiaj)
  • Vei primi palete din material textil pentru tipologia ta cromatică: 30 de culori tipologie dominantă, 6 culori tipologie secundară și 6 culori tipologie terțiară, în total 42 de culori pe care le poți consulta ori de câte ori ai nevoie

  • Investiție: 890Ron (sau echivalent, 180 €)
  • Durată: 2h 50min

*Se realizează în studio (în București, zona metrou Unirii) sau la domiciliul clientei, în București sau în alte orașe - în funcție de călătoriile planificate. 

Analiza Cromatică utilizează sistemul tonal Colour Me Beautiful (tipologie dominantă - secundară - terțiară), fiind cel mai inovativ sistem la momentul actual și rezultatul a 40 de ani de experiență a Colour Me Beautiful, lider internațional în consultanța de imagine. Pentru mai multe detalii: Colour Consultation with Personal Image and Colour Consultants (colourmebeautiful.co.uk) 

Vrei să afli tipologia ta cromatică folosind ultimele tendințe în materie de culoare? Sau îți dorești o garderoba tip capsula? Scrie-mi si hai sa vorbim! ☀️