Analiză Cromatică Tonală

Descoperă nuanțele și paleta exactă de culori care te avantajează cu ajutorul Analizei Cromatice Tonale. Atunci când porți culorile care se armonizează cu pielea, ochii și părul tău, faci cele mai bune investiții și arăti excelent. Știind culorile care te avantajează, garderoba ta devine aerisită, coordonată și simplificată.

În timpul analizei cromatice tonale, realizată de Irina Iasinovschi, consultant de culoare:

  • Vei învăța care este tipologia ta cromatică și vei testa 42 de nuanțe, ca să vezi cum ți se potrivesc.

Analiza Cromatică utilizează sistemul tonal (tipologie dominantă - secundară - terțiară), fiind cel mai flexibil și inovativ sistem la momentul actual și rezultatul a 40 de ani de experiență a Colour Me Beautiful. Pentru mai multe detalii: Colour Consultation with Personal Image and Colour Consultants (colourmebeautiful.co.uk).

  • Vei înțelege de ce anumite culori te avantajează și îți aduc vizibilitate în mediul fizic sau online.
  • Vei învăța cum să porți și să combini culorile - unele culori vor da un aspect sănătos și strălucitor tenului, iar acelea sunt cele care te avantajează.
  • Vei primi palete din material textil pentru tipologia ta cromatică, pe care le poți consulta ori de câte ori ai nevoie. Astfel, poți achiziționa doar acele articole de care te vei bucura pentru mult timp.


* Paleta personalizată include 30 de culori tipologie dominantă, 6 culori tipologie secundară și 6 culori tipologie terțiară, în total 42 de culori, fiind inclusă în sesiunea de analiză cromatică.

  • Preț: 1000 Ron
  • Durată: 1h 40min
  • Locație: în studio în București, zona Unirii sau la domiciliul clientei. 

Analiza cromatică tonală este realizată de un expert de culoare certificat Colour Me Beautiful (tipologie dominantă - secundară - terțiară).

Dacă vrei să afli culorile care te avantajează cu ajutorul unui expert de culoare, scrie-mi!