Analiză Cromatică Tonală

Analiză Cromatică Tonală

Atunci când porți culorile care se armonizează cu pielea, ochii și părul tău, radiezi și arăți excelent. Știind culorile care te avantajează, garderoba ta devine aerisită, coordonată și simplificată. Analiza Cromatică utilizează sistemul tonal Colour Me Beautiful (tipologie dominantă - secundară - terțiară), lider în consultanța de imagine. Include paletare de culoare din material textil. Preț: 1000 Ron. Durată: 1h 40min.

Află mai multe
Analiză Stil Personal

Analiză Stil Personal

Vei completa un chestionar care îți va indica personalitatea ta stilistică, vom face măsurători pentru a identifica punctele forte și particularitățile siluetei tale, vom nota croielile, materialele și texturile ideale, discutând despre obiectivele tale personale și profesionale alături de Irina Iasinovschi, Consultant de Imagine Colour Me Beautiful. Include caiet de stil personal. Preț: 1000 Ron. Durată: 2h 30min.

Află mai multe
Organizarea Garderobei

Organizarea Garderobei

Eliberăm garderoba şi creăm ținute aliniate cu stilul, silueta şi cromatica ta folosind articolele pe care le ai deja. Sortăm ceea ce nu ți se mai potriveşte, păstrăm articolele versatile sau deosebite şi facem lista de cumpărături pentru o garderobă coordonată. Explorăm potențialul garderobei tale și construim combinații nelimitate pornind de la un număr echilibrat de articole. Preț: 1600Ron / sesiune 4ore.

Află mai multe
Personal Shopping

Personal Shopping

Mergem în magazine şi alegem articole conform listei de cumpărături, bugetului şi paletei de culori care te face să străluceşti. Vei învăța cum să identifici articole în culori și croieli care te avantajează, precum şi articolele timeless, ce răman de actualitate pentru o garderobă coordonată. Selectăm cele mai bune articole, vei primi la cabina de probă marimile potrivite, discut cu asistenții din magazin pentru ca experiența de shopping să fie cât mai plăcută și eficientă. Preț: de la 1000Ron / sesiune.

Află mai multe