Povestea image
Bună, sunt Irina Iasinovschi, Consultant de Imagine și îți mulțumesc că eşti aici! Proiectul Capsula cu Stil este despre a ghida femeile să fie încrezătoare în stilul lor personal în fiecare zi, prin sesiuni de analiză cromatică, stil personal, organizarea garderobei şi personal shopping.

Pasiunea pentru stil şi culoare s-a conturat în Milano, un oraş în care am locuit pentru studii şi activități profesionale în Economie şi Statistică începând cu anul 2010. A fost o perioadă în care mi-am făcut prieteni, am cunoscut îndeaproape cultura italiană şi am fost în preajma unor femei cu o imagine impecabilă. Profesoare la Universitate, modele pe Via Tortona, sau necunoscute în timpul călătoriilor cu metroul, aceste femei aveau ceva în comun: atenția şi grija pentru propria imagine.

Revenind în România in 2016, mi-am dorit să înțeleg cum se clădeşte un stil autentic şi o imagine congruentă cu personalitatea noastră. Dorința s-a materializat după ce am făcut paşi în direcția aceasta, absolvind cursurile:
• Stilism / Consiliere Vestimentară la Atelietele ILBAH în august 2020
• Colour & Makeup la Colour Me Beautiful România în noiembrie 2022, devenind Expert în Analiza Cromatică acreditat internațional
• Personal Stylist la Colour Me Beautiful România în noiembrie 2023, devenind Consultant de Imagine acreditat internațional.

Astfel, din august 2020, ghidez femeile să strălucească şi să își clădească un stil vestimentar care să le ajute la realizarea obiectivelor personale și profesionale. Consider că merităm să purtăm în fiecare zi outfit-urile și culorile care ne fac să ne simțim pregătite să cucerim lumea. Ştiu că dorințele se îndeplinesc prin răbdare, motivație şi blândețe față de noi însene. Dacă te inspiră ceea ce putem realiza împreună, scrie-mi!