[ONLINE] Analiza cromatică cu 12 anotimpuri
Cum ne impactează culorile garderoba?

Analiza cromatică online cu 12 anotimpuri este un instrument de simplificare a garderobei, care ne ajută să luăm decizii rapid, să facem economii și să arătăm excelent în fiecare zi. Acest tip de analiză conectează pigmentația ochilor, a tenului și a părului cu paletele de culori pe care le regăsim în natură: Primavara, Vara, Toamna și Iarna. 

În urma analizei cromatice online cu 12 anotimpuri, vei afla anotimpul tău (Spring Summer Autumn Winter), precum și variația acestuia (Light Deep Warm Cool Clear Soft).


PRIMĂVARAVARATOAMNA

IARNA

Atunci când porți culorile potrivite, pielea ta este mai luminoasă, ochii tăi sunt mai strălucitori, iar aspectul tău este plin de viață. Atunci când știi culorile care te avantajează, economisești și arăți excelent! 

Pentru a identifica culorile care te avantajează, sunt necesare câteva fotografii (vei primi instrucțiuni simple pentru realizarea lor). Testele de culoare utilizate și expertiza dobândită (100+ analize cromatice realizate până acum) îți oferă o precizie digitală înaltă pentru identificarea anotimpului tău (Spring Summer Autumn Winter), precum și variația acestuia (Light Deep Clear Soft Cool Warm).

În urma analizei cromatice online cu 12 anotimpuri, vei identifica paleta de culori care se armonizează cu trăsăturile tale. Totul într-un raport scris, pe care îl poți consulta oricând.

Analiza cromatică include:
✓ identificarea anotimpului + variația acestuia
✓ paleta de culori pentru vestimentație
✓ sfaturi practice și inspirație
+ o sesiune de aprofundare online pentru a povesti despre culorile tale (30min)

Vrei sa afli anotimpul tău? Scrie-mi si hai sa vorbim! ☀️